Visites imprescindibles


Des de El Bloc dels Viatges us recomanem 5 visites imprescindibles, tanmateix també podeu visitar la nova secció Altres visites imprecindibles. La meva tria de les cinc són aquestes:

1.- El Museu Van Gogh situat a la Museumplein, compta amb una col·lecció d'obres del pintor holandès Vincent van Gogh, en concret, posseeix més de 200 pintures de l'artista de tots els seus períodes de creació i uns 400 dibuixos. De les obres principals exposades es troba "La recambra d'Arles", un "Autoretrat" i una versió dels "Girasols". A més el museu té la custòdia de la majoria de les cartes de Vincent van Gogh i a més té una bona selecció d'obres d'altres artistes: Guagin, Monet, Pissaro, etc.


+ info, horaris i preus: Van Gogh Museum i es força interessant visitar el canal youtube del Museu.

2.- Mercat de les flors o Bloemenmarkt. El mercat el conformen una sèrie de barcasses amarrades i plataformes flotants que es troben a la zona del canal Singel, al costat de la Torre de la moneda entre Muntplein i Koningsplein. Originalment acudien embarcacions carregades de plantes i flors per vendre, fins que es va transformar en una mena de successives plataformes i barcasses disposades sobre el canal on avui en dia podem trobar milers de bulbs, de tulipes i d'altres flors i llavors.Per cert, si us agraden les flors us recomano llegir aquesta informació ja que us mostrarà altres llocs de la ciutat i de les afores (els jardins de Keukenhof o la subasta de FloraHolland a Aalsmeer) on gaudir de la seva bellesa.

3.- La plaça Dam. És un dels llocs més importants d'Amsterdam i un dels punts de trobada preferits dels seus habitants, tant és així que podem dir que la plaça Dam és el cor d'Amsterdam essent el punt ideal per començar a descobrir la ciutat. A l'oest d'aquesta plaça es troba el monumental Palau Reial i la Nieuwe Kerk. Just davant s'erigeix ​​el Monument Nacional, un solemne memorial que recorda a totes les víctimes de la Segona Guerra Mundial.4.- Begijnhof. Probablement és un dels racons més "especials" i agradables de la ciutat d'Amsterdam, situat en el primer nucli urbà de l'antiga ciutat i sent el complex residencial més antic que s'ha conservat de la capital (1475). La sensació un cop hem traspassat la porta d'entrada és com descobrir un petit món, un preciòs jardí envoltat per un poble tranquil de només quaranta cases totes elles d'una exquisida bellesa on encara podem respirar la seva religiositat.5.- Prinsengracht. El "Canal del Príncep" és el més llarg dels canals principals d'Amsterdam i porta aquest nom en homenatge a Guillem de Nassau, Príncep d'Orange. Més acollidor i menys espectacular que d'altres canals com el Herengracht o el Keizersgracht, s'estén des del Brouwersgracht (canal de Cervesers- considerat el carrer més bonic d'Amsterdam) fins al riu Amstel i marca el límit exterior de l'àrea dels canals.

I recordeu que trobareu més a la secció Altres visites imprecindibles.

1 comentari:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...