dijous, 27 de juny del 2013

Un interessant llibre: "Holanda a diez pasos" de Sònia Chaves

Molts de vosaltres ja deveu conèixer la Sònia, autora del meravellós bloc La Zapatilla, on narra els seus viatges però particularment la seva experiència de viure des de fa quatre anys a Holanda i on ens mostra mil i un racons especials del país i d'Amsterdam a més de descobrir-nos com es viu allà.

Fa poques setmanes, pel dia de Sant Jordi, va publicar un útil i interessant llibre amb el títol "Holanda a diez pasos" on recull, en deu senzills passos, tot el que ha après de viure Holanda: anècdotes i experiències, informació oficial i consells, i especialment conèixer els recursos necessaris per a buscar feina, habitatge, metge o fer tràmits burocràtics, demanar ajudes governamentals, etc. en el país de les bicis, les tulipes, els molins i la pluja...

I quines son aquestes passes per començar amb bon peu per Holanda: Pas 1: Preparar la maleta, Pas 2: Trobar pis, Pas 3: Entrar al mercat laboral, Pas 4: Tràmits i burocràcia, Pas 5: Estudiar a Holanda, Pas 6: Metges i sanitat a Holanda, Pas 7: Cost de la vida a Holanda, Pas 8: Moure`s per Holanda, Pas 9: Països Baixos amb nens i Pas 10: Coneixent millor Holanda.

En resum, us  recomano la seva lectura si esteu pensant en marxar cap el nord i viure una nova experiència...

1 comentari:

  1. Moltes gracies Eduard!!! Quin honor que hagueu dedicat al meu llibre un artícle al vostre blog, estic súper emocionada! Una bona manera de començar el dia, sens dubte. :-)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...