dilluns, 21 de maig del 2012

Passió per Amsterdam


Aquesta foto forma part del fons de l'Amsterdam Municipal Department for the Preservation and Restoration of Historic Buildings and Sites (bMA)
Des del naixement de El Blocs dels Viatges, centenars d'històries han omplert les seves pàgines i prop de mil blocaires han explicat i mostrat la bellesa i la passió dels viatges...  compartir, estimar, somiar amb nous viatges i descobriments és la raó d'existir d'aquest bloc...

Avui amb l'esperit de El Blocs dels Viatges i amb una nova il·lusió per compartir vull iniciar aquest nou bloc com una nou espai, una guia, on compartir la meva passió per una destinació que sempre m'ha encantat i a la que recorrentment sento que he de tornar: Amsterdam.

Potser he estat sis o set vegades, passejant en tandem pels seus carrers, en vaixell de nit pels canals, entaulat amb una heineken a la mà en algun dels bars-vaixells, observant des de la gespa el pas harmoniòs dels seus habitants, perdent les hores emboirat en algun coffe-shop, assegut amb la vista fixa en un quadre de Van Gogh, ballant en una esglesia reconvertida en "club", o...

Bé, us vull convidar a acompanyar-me i especialment a acompanyar a altres viatgers i viatgeres (amb els seus blocs) en la seva visita a Amsterdam... Aquí trobareu les seves experiències, consells i recomanacions i algunes de les visites que penso que val la pena fer a aquest fascinant ciutat... Bon viatge !!!

3 comentaris:

  1. No coneixia el Bloc dels Viatjes...pero el seguiré de ben a prop i més els artícles sobre Àmsterdam, una ciutat que tinc molt a prop del cor.

    Fins aviat,
    Sonia.

    ResponElimina
  2. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  3. Hola Sonia,

    Donccs benvinguda i moltes gràcies !!! Aprofito per felicitar-te pel teu bloc. és una meravella... Una abraçada i bon viatges !!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...