dimecres, 4 de juliol del 2012

Vivències d'una ruta pel sud amb vaixell i bici


Aquest és el relat del Narcís Ribot publicat a Viatgeaddictes que ens relata una ruta pel sud del país en vaixell i bicicleta, durant una setmana del mes d'agost de 2004:

"El nostre vaixell, el MS Wending, té una capacitat fins a 24 persones amb 12 cabines dobles que disposen de dos llits individuals, dutxa, rentamans i WC. Els llits disposen de llençols tipus nòrdic i les tovalloles les canvien a mitja setmana. La cabina és espaiosa, dintre d’un límit, i disposa de 3 ulls de bou que ajuden a airejar-la. L’ampli menjador serveix també de sala d’estar on sempre hi ha cafè i té a disposició. La resta de begudes (cervesa, vi, refrescs) son de pagament: cadascú anota el que agafa i al final es liquida a la tripulació que està formada pel capità, el cuiner i un assistent. Tots tres s’ajuden mútuament en totes les tasques.

A la coberta del vaixell s’hi guarden les bicicletes i també hi ha alguns bans per seure i gaudir de l’aire fresc. A bord, entre els participants, es respira un ambient informal amb ganes de passar-ho bé, cosa que ajuda molt a iniciar les relacions interpersonals..."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...