dijous, 8 de novembre del 2012

Descobrint Van Gogh a l'Hermitage d'Amsterdam

El Van Gogh Museum va iniciar fa un parell d'anys una interessant iniciativa a la xarxa mitjançant el seu canal de youtube en anglès (o subtitulat en aquest idioma) amb la promoció del llegat del gran autor holandès a través del breu anàlisi i comentari, per veus expertes, dels seus quadres.

Aprofitant que des del 29 de setembre d'enguany i fins el 25 d'abril del 2013 les reformes que tenen lloc en el Van Gogh Museum han obligat al trasllat temporal d'algunes de les seves obres (més de 70 complementades per cartes i dibuixos del pintor) a l'Hermitage Amsterdamel Museu ha iniciat una col·lecció de vídeos on es detallen diferents aspectes d'algunes de les obres traslladadades incidint en els colors, les tècniques, les emocions, els interessos del pintor, les temàtiques, etc... i acostant-nos una miqueta més a Van Gogh i la seva obra...

Us deixo, doncs, amb una selecció de set videos (d'aproximadament 1 o 2 minuts cadascun) que ens presenten l'autor i algunes de les principals obres que podem veure en aquesta nova i temporal ubicació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...