dijous, 7 de febrer del 2013

Guia d'Amsterdam d'Ecos Travel Books

Com ja coneixeu no hi ha gaire guies de viatge en català per això sempre és important conèixer i promoure les editorials que editen en la nostra llengua i viatgen en català.

Avui us volia presentar la col·lecció Guies 10 (Ebooks) de l'editorial catalana Ecos Travel Books  i que ja ha publicat prop de 30 guies de diferents destinacions d'arreu com Edimburg, Florència, Marràqueix, Lisboa, Paris, Oslo, Istanbul, Donostia, València, Dubrovnik, Tallinn, etc... i Amsterdam. Aquesta col·lecció de guies de viatges digitals en català permet la la visualització en lectors d’ebooks, iPad, smartphones i ordinadors.

L'any 2009 fou aquesta editorial de viatges la primera en editar una guia de viatges digital en castellà. L'editorial amb seu a Sant Esteve de Sesrovires va ésser creada el 2005 per un grup de viatgers, periodistes, fotògrafs i dissenyadors. Actualment, ofereix dues col·leccions de guies en paper: Mundo Insólito (guies de països i regions d'arreu del món) i City Breaks (escapades urbanes), a més de la seva Col·lecció Guies 10 (caps de setmana) en format ebook en català i castellà i la nova col·lecció Viajeros 2.0 (ebook en castellà) on els autors, actius blocaires del món dels viatges, ofereixen les seves experiències en primera persona i, de passada, proporcionen infinitat de dades pràctiques i consells per facilitar-nos el viatge.

Amsterdam, en un cap de setmana, editada l'any 2012, per la qual cosa està ben actualitzada, és un bon recull d'allò més destacat de la capital dels Països Baixos que ens permetrà treure el màxim profit a una escapada de diversos dies. Es detallen els 10 punts d'imprescindible que cal visitar a la ciutat, es recomanen 10 restaurants especialment seleccionats per a aquesta guia, així com 10 botigues d'interès per al visitant i els 10 principals esdeveniments que tenen lloc a la ciutat al llarg de l'any. Tot acompanyat de mapes, fotografies i informació pràctica.




















Més Informació:
- Web on comprar la Guia 10 Amsterdam, en un cap de setmana
- Altres informacions i guies d'Amsterdam que podeu consultar
- Col·lecció Guies 10 d'Ecos Travel Books (ebooks en català)
- Facebook Ecos Travel Books  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...