dimecres, 6 de juny del 2012

Guies d'Amsterdam

De guies d'Amsterdam hi ha un munt, des d'aquelles especialment pensades per un cap de setmana o una escapada a aquelles molt més complertes que permeten trobar hotels i restaurants de tota mena. Internet a ocupat un espai ràpidament per tal de programar i organitzar viatges a destinacions conegudes i properes per la qual cosa en moltes ocasions no cal ni comprar una guia i n'hi ha prou amb la informació de la xarxa i en aquella que es pot trobar a l'oficina de turisme d'Amsterdam. I tampoc podem oblidar la versió per e-book que comencen a haver de les clàssiques guies...

Primer de tot us volia recomanar les guies editades en català, hi han dues: Amsterdam Essencial de l'editorial Cossetània i la Guia d'Amsterdam (ebook) d'Ecos Travel Books 

A més podeu consultar algunes guies elaborades per particulars (viatgers enamorats de la ciutat - com es pretenc que sigui aquest espai: una bona eina on trobar informació per visitar Amsterdam) o empreses de turisme que es poden trobar a la xarxa:

- Ámsterdam, ciudad a ritmo de pedal (del blog La Zapatilla): Molt bona !! És la meva primera elecció per buscar informació més enllà d'allò bàsic que podem trobar a tot arreu (esp)

 - Visitar Amsterdam, tu guia de viajes (esp) 

- Amsterdam Info: Información Turística y Guía de viaje (esp)

- Òbviament podeu consultar els apartats d'Info bàsica, Visites imprescindibles, Allotjament, Vols i Mapes d'aquest mateix bloc. I periodicament publicaré noves entrades amb actualitat i recomanacions viatgeres per visitar Amsterdam.




Per últim,  darrerament trobem guies que ofereixen visites en català a particulars en un gran nombre de països i en concret a Holanda i Amsterdam podeu parlar amb:

- Descobreix Holanda en català: Des de fa un parell d'anys Vanessa Barberà (experimentada guia durant deu anys a casa nostra) ha creat un servei de guies en català que ofereix diferents rutes per Amsterdam i altres poblacions holandeses i altres propostes tant interessats com "Començar una nova vida a Amsterdam"

- Holanda Natural: Una empresa dedicada fa anys a organitzar rutes pel país especialment per les provínces de Gelderland, Noord Holland o Zuid Holland, una mica lluny d'Amsterdam i altres ciutats...  rutes amb bicicleta, creuers amb vaixell i bicicleta,  cabanes de fusta, etc.

2 comentaris:

  1. Bones Eduard!

    gràcies per esmentar-nos en el teu blog.
    En veiem per Holanda!
    www.descobreixholanda.cat

    Vanessa

    ResponElimina
  2. Hola Vanessa,

    Gràcies a vosaltres per la fantàstica feina que feu... us desitjo tot l'èxit del món !!

    Una abraçada !!!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...