dijous, 21 de juny del 2012

Informació d'Amsterdam


Amsterdam és una de les ciutats més sorprenents d´Europa. Tot combinant els atractius típics de les grans urbs amb el particular encant de petita ciutat de província, ofereix meravelles per a descobrir a cada cantonada. Des dels romàntics canals i l´impactant i perfectament conservat centre històric, fins els barris més moderns i les instal.lacions més avançades, Amsterdam és una paradoxa que cal anar descobrint, capa a capa.

La ciutat és coneguda per la seva tol.lerància i diversitat. Centenars de nacionalitats conviuen perfectament i aporten les seves característiques al paisatge urbà. Des dels mercats típicament caribencs a les botigues hindús, els coffee shops o el barri vermell ... a Amsterdam es troba de tot, des d’una autèntica paella valenciana, fins un espectacle pornogràfic!

A nivell cultural, la seva riquessa és també extraordinària. No només és ciutat de museus (Rijksmuseum, museu d´art nacional que exhibeix els grans mestres de la pintura del segle XVI; Van Gogh Museum, dedicat a l´obra del cèlebre holandès; Stedelijk Museum, d´art contemporani, entre d´altres) sinó que hi ha centenars de galeries d´art i de centres culturals per visitar.

Podeu continuar sabent molt més sobre la ciutat a aquesta web: Amsterdam Info o en altres espais com:

+ Amsterdam a Viquipèdia
+ Holanda a Narinant.cat
+ la web oficial de l'Oficina de Turisme d'Amsterdam
+ o Amsterdam a la web oficial de Turisme d'Holanda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...