dijous, 18 d’octubre del 2012

El Barri Vermell d'Amsterdam


Diari de la Bona Vida és un bloc amb comentaris, vídeos, fotografies i sensacions de diferents llocs que en Manel i la Cristina han pogut visitar. Tal com ens comenten "Viatjar és una experiència única, i aquest lloc vol ser una petita mostra de com ens ho passem quan sortim de casa nostra per veure món..." Com ja us vaig comentar en una entrada anterior: Rebem la primavera a Amsterdam, dedicada al seu viatge, m'agraden tant els seus comentaris com les seves imatges de la ciutat per la qual cosa us volia convidar a llegir l'entrada dedicada al Barri Vermell:

"Una visita obligada quan viatgem a Amsterdam és el seu barri vermell o Red Light (Roze Buurt en holandès). I diem obligada perquè s’ha convertit en una de les zones més turístiques de la ciutat. Per dues raons: la seva gran quantitat i varietat de restaurants i bars, i el morbo (sí, ho diem així de clar), que provoca veure en primera persona el que tothom ha sentit a parlar, l’exhibició de les prostitutes als aparadors de certs carrers. 

El barri és molt més que això, està clar, però avui volem parlar sobretot del districte conegut com De Wallen, on el color vermell destaca de veritat. Situat en ple centre històric de la ciutat trobem molts sex-shops, restaurants, coffe-shops, locals d’estriptease, etc. Qualsevol persona pot passejar pels seus carrers, però la veritat, no és el millor lloc on les famílies amb nens s’hagin de moure, sobretot per la nit. La raó principal és que, encara que cada vegada menys, existeixen molts locals on les noies s’exhibeixen obertament oferint els seus serveis. Això passa dia i nit, però és especialment a partir del vespre, quan el vermell dels anuncis lluminosos il·lumina els carrers i es reflecteixen als canals d’aigua, oferint una atmosfera atraient.." llegir més


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...