dijous, 2 de maig del 2013

Amb WAY AWAY un viatge autèntic a Amsterdam més fàcil que mai



Si esteu pensant en passar un cap de setmana en Amsterdam i voleu un cop de mà per saber que veure, on dormir, com moure's per la ciutat, on menjar, etc... res millor que comprar el Planificador d'AMSTERDAM de WAY AWAY per només 4,95 €

I ara, a més tots els seguidors/es de El Bloc dels Viatges teniu un descompte del 20% en la compra de qualsevol Planificador de Ruta indicant el codi ELBLOCDELSVIATGES en l'apartat "Si tens un cupó o bo indica aquí el codi".

Però us preguntareu que és un planificador...?

Ja fa més d'un any que que es va crear el Planificador de Way Away i les seves Rutes Recomanades, unes rutes preparades per experts viatgers, adaptades al  nombre de dies i planificades segons les necessitats i interessos dels viatgers que volen anar pel seu compte però tenen poc temps per organitzar detalladament la seva pròpia ruta.

I com funciona el planificador ? Doncs, ben senzill, en aquestes rutes els viatgers independents podem trobar la informació necessària i pràctica sobre que visitar, quines activitats realitzar, el transport a fer servir, on dinar i on dormir, on reservar a millor preu, les informacions bàsiques i importants (visats, salut, diners...) o un gestor de tarees per recordar tot allò que cal fer... Una interesant manera d'organitzar el teu viatge...

Res millor que si voleu saber una mica més del seu funcionament i característiques feu una visita a la demostració gratuïta d'una Ruta per Madrid de vuit dies, de ben segur que us agradarà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...