dijous, 30 d’agost del 2012

Guia d'Amsterdam per a mòbils


Ningú pot negar que avui en dia els mòbils són una excel·lent opció per dur a sobre un munt d'informació tant abasn com durant el viatge. És per això que avui us volia destacar una aplicació força interessant per descobrir Amsterdam.

La Guia d'Amsterdam per a mòbils, l'oficial desenvolupada per Turisme d'Holanda, ofereix la possibilitat de trobar dades i informació d'interès, fotografies, mapes i consells per visitar aquesta ciutat. Elaborada pel Consell de Turisme i Convencions holandès serveix per gaudir més i millor de la ciutat ja que podem trobar un llistat de llocs dividits en les següents categories: Arquitectura, Activitats de lleure, Bars, Entreteniment, Gais i Lesbianes, Museus, Vida Nocturna, Hotels, Restaurants i Compres amb la voluntat d'oferir un tipus de viatge per a cada tipus de viatger.

A més, la Guia disposa d'un apartat sobre com desplaçar-se per la ciutat, un altre amb Itineraris de 8, 48 i 72 hores planificats per optimitzar el temps a Amsterdam, un complet mapa per no perdre i la possibilitat de veure els llocs interessants que es alcen prop de la ubicació de l'usuari. Compatible amb iPhone, iPod touch i iPad, l'aplicació es troba disponible en anglès i la seva descàrrega és gratuïta.

I aquí teniu l'enllaç per descarregar-la.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...