dissabte, 11 d’agost del 2012

Rebem la Primavera a Amsterdam


Diari de la bona vida, el Bloc de viatges del Manel i la Cristina ens porta a Amsterdam:

"Les ganes de fer una escapada, i uns bitllets bé de preu, són la combinació perfecte per rebre la primavera fora de casa nostra. Dimarts 20 de març, just quan comença la nova estació, ens plantem a Amsterdam, una ciutat que portàvem molt de temps intentant descobrir i que fins avui no hem tingut l’oportunitat de fer-ho.

Portem roba d’abric i esperem dies de pluja, però com ja sabem, la climatologia és ben boja i ens pot preparar sorpreses (en aquest cas agradables). Marxem de casa nostra just quan arriben les pluges a Catalunya, i Holanda ens rep amb un sol esplèndid. Comencem bé!

La segona cosa positiva és l’elecció del lloc on dormirem. Amb el temps, això també s’ha convertit en part del viatge, i ho valorem cada vegada més (deu ser que ens fem grans i els nostres cossos necessiten més comoditat…). La Cristina, que per això té un ull impressionant (o millor dit, una paciència per buscar per internet infinita), la torna a encertar. Trobem habitació al Bed & Breakfast  “Sunhead of 1617”, situat al carrer/canal Herengracht, 152  i ho trobem encantador. Només tenen 4 habitacions i 2 petits apartaments, però segurament això és el que  fa que els dos nois que el porten, ofereixin una  atenció magnífica..."

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...