dijous, 31 de gener del 2013

Voyagers, un hotel i Coffee shop

Una de les opcions que es pot trobar a Amsterdam (fins el moment) és allotjar-se en un hotel que ja disposi del seu propi Coffee Shop. No existeixen gaires d'aquestes característiques però entre ells podem destacar l'Hotel Voyagers (Gelderskade, 2) per la seva bona ubicació, el seu relatiu bon preu (estem parlant d'Amsterdam on l'allotjament acostuma a ésser força elevat en qualsevol època de l'any) i la qualitat dels productes que es poden tastar...

Tanmateix cal tenir cal tenir que aquest és un hotel (hostal) molt i molt modest, auster i senzill, com podeu veure per les fotos, i que la seva singularitat és la facilitat per poder gaudir del del seu propi cofee shop. Es troba situat al centre de la ciutat just al costat de l'estació central i a pocs passos de la concorreguda Nieuwezijdskolk i és ben fàcil de distingir ja que és un edifici de cantonada arrodonida en forma d'angle on dos carrers estrets es troben.


  
 
 

Les autoritats holandeses preveien l'entrada en vigor entre els anys 2012 i 2013 d'una llei en tot el país que limita l'accés als coffee shops als residents en els municipis i als estrangers. Aquesta llei obliga als coffee shops a convertir-se en clubs privats amb un màxim de 2.000 socis, que hauran de demostrar que són residents legals a Holanda.

Així, des d'inicis del 2013 estava prevista arreu l'aplicació d'aquesta legislació restrictiva que ja s'ha aplicat durant l'any 2012 en algunes províncies del sud del país (Limburg, North Brabant i Zeeland), tanmateix, al mes d'octubre del 2012 l'alcalde d'Amsterdam, Eberhard van der Laan, va anunciar l'acord del govern de la ciutat format per laboristes i liberals de permetre que els turistes estrangers que visiten la seva ciutat puguin seguir entrant als 220 coffee shops existents i consumir marihuana. emparant-se en la potestat dels ajuntaments en la seva aplicació. Per tant, en el cas d'Amsterdam, on ha rebut moltes crítiques aquesta legislació, no s'han produït canvis en la situació que ja existia envers la situació dels coffee shops.


+ info:
- Fitxa de la Guia Fumeta sobre l'Hotel Voyagers
- Oficina d'Informació d'Amsterdam (Iamsterdam): Informació i dossier sobre coffee shops (en anglès i castellà)
- Guia Fumeta: Tots els coffee shops d'Amsterdam
- Notícia diari Público: Los turistas podrán seguir fumando cannabis en Ámsterdam

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...