Del país dels Rodamóns és el nom del programa de Karakia dedicat a la gastronomia d'Holanda:
Els holandesos, procedents d'un país obert i de vocació tolerant, han vingut a Catalunya atrets no només pel clima, sinó també per una qualitat de vida molt lligada al tarannà mediterrani.
Si us interessa la cuina holandesa val la pena visitar la web de l'Ambaixada dels Països Baixos a Madrid on es pot trobar una bona secció sobre la seva gastronomia i un munt de receptes i plats, com l'Erwtensoep, el Blote kindertjes in het gras, el Zuurkool, el Blinde vinken o el Griesmeelpudding met bessesap.
Aquesta és la GUIA D'AMSTERDAM de El Bloc dels Viatges on trobaràs informació per organitzar el teu viatge a aquesta ciutat: blocs, allotjament,vols, mapes, transports, visites, actualitat, ofertes, consells, etc...
dissabte, 18 d’agost del 2012
Gastronomia holandesa a Karakia
Etiquetes de comentaris:
Blinde vinken,
Blote kindertjes in het gras,
Erwtensoep,
Gastronomia,
Griesmeelpudding met bessesap,
Zuurkool
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada