dijous, 13 de setembre del 2012

Anne's Amsterdam, l'aplicació per a mòbils de la Casa Museu d'Anna Frank

Anne's Amsterdam és l'aplicació per a mòbils de la casa d'Anna Frank que tot just es va crear a principis d'aquest any 2012. Amb aquesta aplicació, que es troba en anglès, alemany i holandès, es pot explorar la ciutat i descobrir una part important dels esdeveniments que es van succeir durant la Segona Guerra Mundial a Amsterdam.

Anne's Amsterdam  ofereix tant un seguit d'històries personals aparegudes en el seu famós diari, com filmacions i fotografies úniques dels anys 30 i 40 que es veuen reflectides en la ciutat actual per la qual cosa el trobo molt bon complement per fer una visita per la ciutat... Així, hi ha imatges d'Anne Frank i els seus amics a Merwedeplein, l'arribada de les tropes alemanyes a la ciutat al Rokin o la batuda a Jonas Daniël Meijerplein.

I com sempre, en les noves aplicacions tenen molt present els aspectes innovadors i interactius, per això, es poden guardar les històries, pel·lícules i fotos al propi àlbum digital del telèfon o es poden enviar els propis comentaris per e-mail i animar a la gent a utilitzar l'aplicació a través del Facebook i el Twitter. L'aplicació està disponible per a descàrrega per a iOS, Android i WP7.

Més informació i descàrregues: http://www.annefrank.org/en/Worldwide/news/2012/May/Anne-Franks-Amsterdam/

2 comentaris:

  1. Tengo que añadir en esta entrada tan interesante que has hecho de esta aplicación, que en su creación a participado mi hijo Héctor Júdez, un español afincado hasta principios de año en Barcelona, y ahora en Ámsterdam.
    Saludos
    Paca Sapena

    ResponElimina
  2. Hola Paca,

    Muchas gracias por la información y felicita a tu hijo por la aplicación, realmente está muy bien !! Un fuerte abrazo y hasta pronto !!!

    Eduard

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...