dijous, 11 d’octubre del 2012

Equipatge de mà: Amsterdam, 5 coses que no et pots perdre


Avui us convido a llegir l'entrada que va publicar els amics de l'interessant bloc Equipatge de mà amb el títol Amsterdam, 5 coses que no et pots perdre... i aprofito per recomenar-vos la resta d'entrades dedicades a aquesta ciutat i a Holanda:

"En tot el temps que portem d’Equipatge de mà us hem parlat molt poc d’Amsterdam. Fa més temps que la vem visitar que altres ciutats de les que hem parlat, però no per això hem de menysprear-la, ja que creiem que és de les millors ciutats d’Europa. Us explicarem que considerem com imprescindible per si teniu pensat fer-hi una visita. 

La casa d’Anna Frank: Una noia jueva anomenada Anna Frank va escriure un diari mentre ella i la seva família estaven amagats dels nazis en aquesta casa. Aquest diari acaba a l’agost de 1944 ja que poc després la família Frank va ser descoberta i se’ls van endur a camps de concentració. L’únic que va sobreviure va ser Otto Frank, el pare de l’Anna. Per desgràcia ella va morir dies abans de l’alliberament... llegir més"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...